El CD Montcada suma tres punts d’or a Banyoles (2-3) després de quatre derrotes seguides

Els verds van fer un partit èpic contra un dels millors equips de la categoria guanyant amb un gol de penal d’Eric Gari al minut 86

El CD Montcada va trencar la imbatibilitat dels fins ahir líder del grup
Berta Barcons

El CD Montcada ha hagut d’esperar a la sisena jornada de lliga per aconseguir els primers tres punts al grup 1 de Primera Catalana. I ho ha fet amb gran solvència a domicili contra el Banyoles, “el millor dels equips contra el que hem jugat fins ara”, ha destacat el tècnic Miki Corominas. “Aquesta victòria serveix perquè els jugadors guanyin en confiança i saber que podem perdre, però també guanyar a Primera Catalana. L’equip tècnic no estàvem preocupats perquè sabem que aquest equip és capaç de tot”, ha valorat l’entrenador.

Els verds es van avançar al minut 4 de partit mitjançant una passada llarga a l’esquena de la defensa, que va permetre a Mahamadou Cámara ‘Peke‘ plantar-se sol davant el partir i batre’l amb un xut creuat. De fet, Peke era una de les novetats de la jornada, després de lesionar-se a l’inici de temporada. Tot i que els montcadencs van tenir ocasions per marcar el 0-2, van ser els del Pla de l’Estany qui van fer l’empat només cinc minuts més tard. “A partir d’aquest moment el partit va fer un gir total. El Banyoles es va fer amb el control de l’esfèric i els verds van anar a remoc per intentar frenar les arribades de perill. En el minut tres del temps afegit, els banyolins van marcar el 2-1.

Al segon temps, Miki Corominas i Javi de la Cruz van apostar per canviar el sistema de joc. Amb tres centrals i més joc per les bandes els jugadors es van sentir més còmodes al camp. “Al final el futbol són estats d’ànims“, ha reconegut el tècnic. Amb el CD Montcada dominant, al 67′ Eric Gari va marcar l’empat amb un xut des de l’àrea després del servei de córner. El mateix davanter va tornar a marcar al 86′ de penal. Al final, els dos equips van tenir més oportunitats d’ampliar el marcador i els verds van haver de patir més del compte per defensar la victòria.

El golejador de la jornada ha reconegut que l’equip necessitava la victòria: “Som un equip molt jove i que està recuperant lesionats que cada dia treballem per ser millors, i que ningú no dubti que el CD Montcada l’any vinent continuarà a Primera Catalana“, ha subratllat Eric Gari, qui creu que si els verds guanyen els tres propers partits contra equips de la part baixa (Mataró, Blanes i Can Gibert) se situaran amb més moral en una posició més còmoda.

A la primera jornada de lliga, els verds van empatar contra el Caldes, però la Federació va sancionar l’equip visitant per aliniació indeguda i fa dues setmanes van donar la victòria final als montcadencs, que sumen ja sis punts dels 18 possibles.