La UE Sant Joan Atl. suma els tres punts a Alguaire en un partit còmode (0-2)

El CD Montcada encadena quatre derrotes consecutives amb la de dissabte a casa contra el Roses (1-23)

El davanter Musta va ser l'autor del segon gol al camp de l'Alguaire de Lleida
Berta Barcons

Els de Can Sant Joan van sumar aquest diumenge al vespre una nova victòria al camp de l’Alguaire de Lleida que el situa en el bloc capdavanter del grup 2n de Primera Catalana. Els de Daniel Sánchez Can Sant Joan tenen 10 punts en tres triomfs, un empat, i una derrota.

Un gol matiner d’Arnau en el minut 8 va posar el partit de cara. “Ha estat un partit assequible, el rival ha fet bon futbol però sense tenir determinació en l’atac”, ha valorat Sánchez, qui ha reconegut que la plantilla va competir sense fer un gran partit: “Vam tenir moltes ocasions per tancar el partit sense èxit, i al final l’Alguaire va arribar amb alguna oportunitat que vam resoldre molt bé a nivell defensiu”, subratlla. En el minut 89, Musta va establir el 0-2 definitiu. Els dos davanters montcadencs estant sumant dianes en aquest inici de lliga, “estan a un bon nivell i em sento molt content per ells”, conclou el tècnic.

Quarta derrota consecutiva del CD Montcada

L’AE Roses es va endur els tres punts dissabte a l’estadi de la Ferreria. El CD Montcada va encaixar la quarta derrota consecutiva, i només suma un sol punt la la lliga. Els verds van tornar a controlar, novament, la possessió de la pilota, però en tres de les poques arribades que va tenir el conjunt empordanès, va aconseguir endur-se el matx.

“Hem de ser més sòlids en defensa”, alerta Ricard Planella. “Tenim un bon joc però ens falta la definició final en atac, i això ens penalitza”, lamenta el jove jugador. Les nou baixes que arrossega el tècnic, Miki Corominas, estan condicionant l’estrena al grup 1r de Primera Catalana.

“Les quatre derrotes seguides afecten”, admet Planella qui es mostra conveçut que l’equip capgirarà aquesta ratxa negativa. Els visitants es van avançar al minut 7 i els montcadencs van aconseguir igualar el marcador en el 16′. Però quatre minuts més tard, el Roses va desfer l’empat (1-2). Al minut 74 els empordanesos van marcar el definitiu 1-3.

Una resposta a “La UE Sant Joan Atl. suma els tres punts a Alguaire en un partit còmode (0-2)”

1. kito Perez kito Perez ha dit:

CD. Montcada
    Mucho me temo que como no fichen por lo menos a dos centrales, un medio centro defensivo y un delantero centro con gol, este equipo es de 2ª catalana para estas navidades.