El Roses frena en sec la ratxa del CD Montcada (4-1)

Els verds van tenir el control del joc, però es van veure sorpresos en accions puntuals al camp empordanès

Roger Liso va ser l'autor de l'únic gol a Roses
Berta Barcons

La tramuntana ha bufat en contra del CD Montcada aquest dissabte. Els verds van caure derrotats a Roses (4-1) contra un rival que va renunciar a la pilota, es va dedicar els 90 minuts a tancar-se en el seu camp i, només, va saber treure profit de les ocasions generades. Una ensopegada que arriba després de sumar cinc victòries i dos empats consecutius.

Els verds no van sortir amb confiança al camp i el plantejament conservador dels empordanesos ho van complicar encara més. En el minut 8, el Roses es va avançar en una acció de pilota llarga que el davanter rival Neo Requena va aprofitar amb el primer gol del partit. En les darreres set jornades, el CD Montcada no s’havia posat mai amb el marcador en contra i va haver de reaccionar. Un passi a l’espai de Paratore a Roger Liso va significar l’empat al minut 21 i, a partir, d’aquí els montcadencs van dominar fins arribar al descans.

A la segona part, la tònica no va variar i els verds tocaven i tocaven la pilota sense generar ocasions clares. Al minut 73, i quan els verds tenien controlat el ritme del partit, va arribar el segon gol dels empordanesos mitjançant un contraatac. “El Roses va renunciar totalment a la pilota i quan t’exposes molt perquè penses que no se’t pot escapar el partit, també pots perdre“, assumeix el tècnic, Miki Corominas. Això és el que va acabar passant. En el temps de descompte un rebot en possible fora de joc i un gran xut des de fora de l’àrea van sentenciar el partit amb el 4-1 final.

“La derrota és una gran decepció“, reconeix Corominas després que l’equip s’hagi mostrat invicte en els darreres vuit jornades. “Ara, els rivals ens estudien més i partits com els d’avui ens han de fer aprendre per preparar millor els partits”, ha resumit el tècnic.

Tot i perdre, el CD Montcada continua a la sisena posició del grup. La nota negativa del partit va ser la lesió del davanter Óscar Reche, que deixa minvada la línia d’atac. El diumenge vinent, l’equip rebrà a la Ferreria el Banyoles, on confia recuperar la bona dinàmica de joc i resultats.