El Sant Joan ensopega a Llefià i diu gairebé adeu a les opcions d’acabar primer

Tot i els dos gols d’Óscar Muñoz, l’equip va anar sempre a remolc al marcador (3-2). El San Mauro no va fallar al camp del Martinenc (0-2)

Óscar Muñoz, durant el darrer partit disputat a casa contra el Martinenc
Berta Barcons

La derrota d’aquest diumenge al camp del Llefià ha esvaït part de les opcions de la UE Sant Joan Atl. per lluitar per la primera posició del grup segon, si tenim en compte que el líder, el Sant Mauro, no va fallar al camp del Martinenc (0-2). Els de l’Anoia han obert la distància de set punts a la classificació abans que aquest diumenge els dos equips s’enfrontin al seu camp (12h).

Tot i els cinc partits que encara queden en joc, el lideratge de grup és una missió molt complicada. “La derrota ens deixa tocats a la lliga, i ara només queda que mantenir-nos units i sortir reforçats per arribar al partit de diumenge de la millor forma possible i donar-ho per tot per intentar guanyar”, ha subratllat el tècnic, Daniel Sánchez.

El Llefià, més determinant en atac

“Sabíem que seria un xoc dificilíssim i així ha estat”, reconeix l’entrenador local. El Llefià, que lluita per salvar la categoria, va dominar les ocasions de perill i van ser més determinants en les jugades d’àrea. Al minut 30, el capità dels badalonins, Alexis Monterde va avançar-se amb un golàs de falta directe en la frontal de l’àrea que va superar la barrera i va sorprendre Roger Garcia sota els pals. Óscar Muñoz va marcar l’empat nou minuts després, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

El Llefià va sortir al segon temps més encertat, i al minut 53 va marcar el segon. La Unión no va transformar les ocasions, i al 86′ es va veure sorprès pel tercer gol. Tot i que, de nou, Óscar va retallar diferències al 88 i es va bolcar en atac sense recompensa final.

Pensar en assegurar-se la promoció d’ascens.

El Sant Joan continua segon amb 51 punts, un més que el Martinenc. “Ara toca pensar en els partits que queden i sumar els màxims punts possibles”, ha destacat Sánchez, tot reconeixent la gran motivació que representaria jugar la promoció d’ascens, que juguen a dues voltes el segon classificat dels tres grups de Primera Catalana, i el tercer millor classificat.