El Sant Joan tira d’èpica per guanyar el Castellar en el darrer segon de partit (5-4)

Van capgirar un 2-4 en contra quan faltaven set minuts per al minut 90

El gol de la victòria a l'últim segon va fer embogir plantilla i afició
Berta Barcons

La Bombonera va viure dissabte una jornada que mai no oblidarà. L’afició va vibrar amb una victòria d’infart de la UE Sant Joan Atl contra el Castellar al darrer segon en un partit. Els vallesans van anar pràcticament tot el partit liderant el marcador i al minut 83 guanyaven 2-4.

A falta d’Amantini i Froy, Daniel Sánchez tenia tota la plantilla disponible. Al minut 18, el rival es va avançar. Tres minuts més tard Cristian Flores ‘Fini‘ empatava el partit, però al 24′ Gabriel Gausachs feia l’1-2. Abans d’arribar al descans, Fini marcava el seu segon gol (38’) i tornava a fixar taules. La lesió del porter local David Pérez al minut 43 va obligar a fer canvis.

Fini després de marcar el primer gol contra el Castellar Fotos: Berta Barcons

A la represa, el Castellar va transformar dues ocasions al 64′ i al 76′ que signaven un 2-4 completament advers. La Unión no es va arronsar i, empès per una afició que no es rendia, va desplegar el millor joc ofensiu. L’etern capità Albert va retallar distàncies al 83 i Joshua va empatar en el temps afegit (4-4). Just abans del xiulet final, un gol en pròpia porta del Castellar va fer embogir jugadors i afició que van celebrar una victòria èpica que continua fent somiar amb l’ascens a la lliga Elit.

Actualment, els de Can Sant Joan són el millor tercer de la categoria i, per tant, també jugaria la promoció d’ascens

L’equip va creure, va competir i, al final, van entrar els gols que ens havien faltat en el tram final d’altres partits“, reconeixia el tècnic qui va destacar “la importància de seguir en la lluita pel títol“.Daniel Sánchez va tornar a insistir que l’equip ha de continuar perseguint microobjetius i esperar els resultats partit a partit. Actualment, els de Can Sant Joan són el millor tercer de la categoria i, per tant, també jugaria la promoció d’ascens.

Omar Balde remata de cap una acció dividda al mig del camp

Omar Balde, que reapareixia després d’una lesió va resumir el partit de “final boig” on va premiar els gols. “L’ascens es decidirà més en els partits fora de casa amb els equips de la part mitja-baixa de la classificació i no contra els rivals directes“, assegura el jugador.