El Santa María fa un pas de gegant per assegurar-se la permanència en guanyar a Can Buxeres

L’equip rep aquest diumenge La Romànica, el líder, que visitarà l’estadi de la Ferreria amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a Segona

Oriol Repiso va marcar el gol de la victòria al camp del Can Buxeres
Berta Barcons

La UD Santa María ha fet un pas de gegant per assegurar-se la permanència a la Tercera Catalana, després de guanyar el passat dimarts al camp del Can Buxeres, el quart classificat del grup 13 amb 66 punts, per 0-1, amb un gol d’Oriol Repiso al minut 13. El conjunt d’Andoni Ortolà rebrà aquest diumenge (12h) a l’última jornada de lliga La Romànica, el líder amb 77 punts, que visitarà l’estadi de la Ferreria amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria, que només obté el primer classificat.

Emoció fins al final

L’ascens i els descensos es decidiran a l’últim matx. A la zona alta hi ha implicats dos equips, mentre que a la part baixa hi ha força clubs que lluiten per eludir el descens. Ja descendits, tenim dos equips: l’Arrabal-Cafal, que es va retirar, i el Llano de Sabadell, amb 8 punts. En zona de descens es troben el Pajaril (16è) i el Piferrer (15è), ambdós amb 39 punts, tot i que el Piferrer ha de jugar contra l’Arrabal, per tant, ja té assegurats els tres punts de l’última jornada que el situarien amb 42. Al 14è lloc està situat el Valldoreix, amb 40 punts, i després hi ha un grup de tres conjunts empatats a 42 punts: Naise (13è), Olympia (12è) i Santa María (11è). El Santa María té la mitjana particular de gols a favor seu amb tots els rivals directes, excepte el Pajaril.

“Hem aconseguit una victòria importantíssima, matemàticament encara no estem salvats, encara hi ha una possibilitat de baixar en cas d’empat a 42 punts”, ha explicat l’entrenador, Andoni Ortolà, qui assegura que el pròxim diumenge sortiran a per totes per no dependre de ningú.

Hem aconseguit una victòria importantíssima, matemàticament encara no estem salvats, encara hi ha una possibilitat de baixar en cas d’empat a 42 punts