La UE Sant Joan goleja el cuer i recupera bones vibracions

L’equip va sentenciar a la segona part amb la pluja de gols (5-0)

El davanter Musta controla una pilota en atac
Berta Barcons

La festa de gols de dissabte a la Bombonera contra l’Alguaire no s’ha pogut acompanyar, de moment, amb cap canvi a a la part alta de la classificació. Després de la 20 jornada de lliga, la UE Sant Joan Atl. continua tercera, en un frec a frec amb el Sant Mauro i el Martinenc.

Un gol en el minut 9 de Joshua en el seu debut a l’estadi de Can Sant Joan va encarrilar ben aviat el marcador. A partir d’aquest moment l’equip es va relaxar tot i tenir un domini total del joc. Al descans, el tècnic Daniel Sánchez va introduir alguns canvis que van donar resultats. Cristian Delgado Fini‘ va ampliar distàncies en el minut 53. I amb el 2-0, l’Alguaire es va desfer al camp. Musta (69′), Iker (78′) i Albert (85′) van arrodonir el resultat amb el 5-0 final.

Ens està costant competint amb els equips de la part baixa”, ha reconegut l’entrenador, tot destacant la bona dinàmica de la plantilla. “Em sento més satisfet de no haver encaixat cap gol, que d’haver golejat”, ha subratllat Sánchez, qui fixa com a objectiu defensar la porteria a zero per continuar millorant el rendiment. I és que el Sant Joan és el màxim golejador de la categoria.

El davanter Musta es va retrobar, de nou, amb el gol: “Em sento content per poder ajudar l’equip una vegada més”, ha valorat, tot reconeixent que “ens esperen 10 finals que s’han de guanyar“. Musta confia en la força del vestidor per aconseguir lluitar per la promoció d’ascens.