La UE Sant Joan fa una gran remuntada i acaba golejant el Sant Cugat (4-2)

Aquest dimarts es juga la segona part suspesa fa quinze dies al camp de la Pirinaica (20.30h)

Galderic Hugue va marcar el definitiu 4-2
Berta Barcons

La UE Sant Joan va sumar tres punts d’or a casa contra el Sant Cugat en un partit on va haver de refer-se per capgirar un 0-2 en contra en el minut 22. “És una victòria molt important i necessària per a l’equip després d’aquestes dues setmanes de molt de soroll“, ha valorat el tècnic, Daniel Sánchez, en referència al polèmic partit jugat al camp de la Pirinaica. “Va ser un matx complicat on ens van marcar en jugades aïllades, un cop ajustat el sistema vam remuntar”, ha subratllat l’entrenador, qui ha lloat el gran treball de la plantilla.

Després de la gerra d’aigua freda dels dos gols del Sant Cugat, Cristian Delgado ‘Fini’ va retallar diferències al minut 30 i un minut més tard Marc Montejo va igualar el marcador. Al minut 66, Montejo va avançar els locals (3-1) i a les acaballes del partit, Galderic Hugue va signar el quart gol de la nit.

Aquest dimarts es juga la segona part suspesa contra la Pirinaica

Aquest dimarts a les 20.30h es reprendrà la segona part del partit suspès al camp de la Pirinaica de Manresa quan el resultat era d’empat a un. “És un camp complicat contra un gran equip que ve de guanyar el líder, el San Mauro“, ha alertat Sánchez qui també ha demanat prudència als jugadors: “L’equip fa costat a Amantini, però hem de controlar aquesta motivació perquè venim d’una mala experiència allà“, ha conclòs el tècnic. El partit es jugarà a porta tancada. Si La Unió (34 punts) guanya se situaria a només un punt del Martinenc (37), que és segon, i a dos del San Mauro (38).