La UE Sant Joan i el CD Montcada tanquen la primera volta golejant

Els de Can Sant Joan ha acabat tercers i els verds estan viuen un moment dolç de joc

Berta Barcons

Les quinze primeres jornades de Primera Catalana han servit per deixar clar el pes important que tenen els equips montcadencs. Al grup segon, el Sant Joan ha fet una primera volta per emmarcar, on només han perdut dos partits i han cedit quatre empats. El CD Montcada, tot i començar amb mal resultats i ocupar la zona baixa de la taula durant moltes jornades, ara s’ha situat vuitè al grup primer, després d’encadenar tres victòries consecutives i un empat en les darreres quatre jornades.

El Sant Joan segueix de prop el líder

Dissabte, els dos equips van guanyar amb solvència. Els de Daniel Sánchez es van imposar dissabte a l’Igualada (3-0) en una Bombonera a porta tancada. La victòria no va provocar canvis al lideratge, ja que San Mauro i el Martinenc van guanyar els seus respectius partits. El conjunt verd va tornar a golejar a domicili (0-4), aquesta vegada al camp del quart classificat, el Bescanó.

Un gol de Froy al minut 5 de partit va servir per posar el partit de cara ben aviat. Fini, catorze minuts després va marcar el segon, i ja Pepe González en el minut 90 va arrodonir la festa amb el 3-0 final. “Vam ser superiors en totes les facetes de joc”, subratlla el tècnic, qui ha reconegut que la derrota diumenge passat a les Borges Blanques havia plantejat una setmana complicada: “L’equip s’ha posat el vestit de treball, felicito els jugadors per la setmana de feina, que s’ha reflectit en el gran resultat”. Daniel Sánchez ha fet una crida a continuar en aquesta línia: “ara no ens podem relaxar, queda molt per fer. Encarta, no hem aconseguit res“, alerta.

El capità Pepe reconeix que “hem perdut punts que ara mateix ens farien ser líders, però seguim a la part alta enganxada”. “Hem de continuar competint fins al final i poder fer realitat el somni de tot un barri, però hem de tocar peus a terra i treballar cada setmana”, reconeix, tot afegint que “mentalment aquesta última victòria ens ha donat molta força i veiem que l’equip competeix com ningú”, exclama.

Els verds tornen a golejar al camp del Bescanó (0-4)

El quart classificat del grup segon de Primera Catalana es va fer petit dissabte, davant un CD Montcada que va passar per sobre del Bescanó amb quatre gols, confirmant la bona línia de joc. Ja porta tres setmanes consecutives golejant i ha aconseguit sumar 10 punts en els darrers quatre partits. Els de Miki Corominas han escalat fins a la novena posició, i han deixat enrere la mala ratxa de resultats de l’inici de la competició. Amb 20 punts han presentat la seva candidatura a convertir-se en l’equip revelador de seu grup.

Els verds van sortir al camp amb el contratemps que l’autocar que els havia portat a terres gironines ho havia fet amb retard. Però als 30 segons, una jugada de Jaume, Mahmaddou Cámara ‘Peke‘ i Antonio va acabar amb un gol en pròpia porta dels locals. Amb el marcador favorable i una defensa molt ordenada, els montcadencs van tenir més presència a l’àrea rival, amb clares ocasions.

No va ser fins al segon temps, quan el panorama va començar a fer un gir radical de guió. Al minut 66, Peke va marcar el segon, novament en una acció de gran combinació iniciada per Liso, que va sortir al camp. Al 71, Liso va marcar en un remat de voleia al segon pal i Gonzalo Muñoz, al 89, va arrodonir el 4-0 definitiu

No som conscient del que estan fent aquests jugadors, l’estem liant grossa i, sobretot, estem guanyant amb solvència“, destaca Corominas, qui fa un gran balanç de la primera volta de l’equip: “Toca seguir així”,conclou.