La UE Sant Joan guanya el primer partit a la Bombonera

El CD Montcada va perdre injustament al camp del Blanes (1-0) en un dels partits més complerts de la temporada

El Sant Joan porta tres jornades sense encaixar cap gol
Berta Barcons

La primera victòria a casa de la UE Sant Joan Atl. ha hagut d’esperar fins a la vuitena jornada de lliga. En un partit obert i falta de control, els de Daniel Sánchez es van imposar dissabte al Joanenc (5-3) i es consoliden com a tercer a la classificació amb 17 punts, perseguint de molt a prop als líders, el San Mauro i el Martinenc, igualats amb 19 punts.

Cristian ‘Fini’ Delgado va avançar els locals al minut tres de joc, però el Joanenc va igualar el marcador set minuts després. Eric al 19′ va tornar a posar el marcador favorable (2-1), i al minut 36 el rival va tornar a marcar. Xavi Robres (41′) i Omar Balde (44′) van ampliar el marcador fins arribar al descans amb un 4-2.

Poc després de la represa el Joanenc va retallar distàncies (4-3), però Galde va sentenciar el partit al minut 79. Tot i el festival de gols, Sánchez considera que no ha estat un gran partit, “no hem estat millor que en d’altres partits, però el futbol és així”, ha valorat. “Són uns punts molt importants a casa i davant de l’afició, i a més, serveixen per posar pressió al grup capdavanter que ara no poden fallar”, ha valorat el tècnic.

Per al jugador Omar Balde, “va ser un partit que podíem haver dominat, però els errors defensiu ens van condemnar i ens van fer anar a remolc“. “La victòria ens serveix per agafar confiança a casa i anar amb bones sensacions de cara al proper partit contra un dels líders, el Martinenc“, afirma Balde.

Els verds dominen a Blanes, però els falta encert de cara a gol

“Va ser el millor partit en quant a errades, on vam tenir el control total de la pilota, però sense tenir sort en atac”. Així ha resumit el tècnic Miki Corominas el partit d’aquest dissabte a Blanes on el CD Montcada va perdre 1-0 amb un gol en el minut 85.

Tot i que el rival és el cuer del grup 1r de Primera Catalana, Corominas va plantejar un partit de tensió i concentració, “la categoria està molt igualada”, alerta. Tot i dominar de principi a fi, als verds els hi va faltar la definició en atac, però també es van trobar amb el porter rival que va fer una excel·lent actuació. Al minut 85, va arribar el gol en una jugada a pilota aturada que els de la Selva van marcar amb un tercer rebot.

Els darrers minuts van ser desesperants, però el col·legiat només va afegir dos minuts dels temps afegit. “És una derrota que fa mal perquè és la més injusta“, confessa Corominas, qui es mostra confiat amb l’equip: “Si seguim en aquesta línia començarem a sumar punts“, conclou.

Aquest cap de setmana, el CD Montcada rebrà la visita del Can Gibert, un equip amb qui està empatat a set punts. Els verds ocupen la dotzena posició del grup, en la zona mitja baixa