La falta d’encert i les expulsions condemnen el CD Montcada contra el Can Rull (3-1)

La UD Santa María perd al camp de la Penya Pajaril per 3-1 i el FB Montcada suma un triomf a Moià (0-2)

El CD Montcada es manté al segon lloc al subgrup 4B de Segona Catalana
Sílvia Alquézar

El CD Montcada es manté a la segona posició al subgrup 4B, amb 16 punts, tot i haver perdut l’últim partit contra el Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell per 3-1 en un partit amb una part per a cada equip.

El conjunt sabadellenc, situat al sisè lloc amb 11 punts, se’n va anar al descans amb un avantatge de 3-0, amb tres gols als minuts 11, 34 i 42. Durant aquest primer temps, el CD Montcada es va quedar amb un home menys al 39 per l’expulsió de Daniel Peinado.

“Ha estat un partit estrany. El Can Rull és un equip amb una gran facilitat golejadora i així ho va demostrar”, ha comentat el tècnic verd, Miki Corominas, qui ha afegit que el seu equip no va jugar malament “però no vam finalitzar les jugades i això ens va penalitzar”.

L’equip no va jugar malament, però no vam finalitzar les jugades i això ens va penalitzar

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

A la represa, tot i jugar amb un home menys, el CD Montcada va fer un gran segona part, però novament no va tenir sort de cara a porteria, aconseguint només un únic gol, marcat per Eric Gari al 55. “El Can Rull no va passar del seu camp, però no vam ser capaços de fer el segon, que ens hauria donat esperances de poder endur-nos un punt”, ha manifestat Corominas, qui també ha destacat la igualtat que existeix al subgrup.

El CD Montcada rebrà el pròxim dissabte a l’estadi de la Ferreria (16h) la visita del San Lorenzo, el cuer amb 5 punts. “No hi ha rival fàcil, ja que el San Lorenzo ha empatat aquesta última jornada al difícil camp del Badia. Sortirem a guanyar, com sempre, però a casa ens està costant i, a més, haurem de fer malabars per les expulsions”, ha expressat el tècnic montcadenc.

La UE Sant Joan Atl., que aquesta jornada ha descansat, continua liderant el grup, amb 21 punts. La pròxima jornada jugarà contra el Natació Terrassa, el vuitè, al camp municipal de Can Sant Joan.

Tercera Catalana

La UD Santa María ha perdut aquesta jornada al camp de la Penya Pajaril de Ripollet per 3-1 en un matx marcat per l’expulsió de Francis Ackon quan només s’havien jugat 5 minuts de partit. El rival es va avançar amb tres gols en menys de mitja hora, que ja van deixar sentenciat el partit. El Santa María va marcar al 66, obra de Yassir Naitrabi.

La UD Santa María s’ha situat a la novena plaça, amb 14 punts
Jesús Abad

El conjunt d’Andoni Ortolà s’ha situat a la novena plaça al grup 13, amb 14 punts. El seu pròxim enfrontament serà la visita al camp del Montsant de la Peira, el cinquè amb 18 punts.

Futbol femení

El FB Montcada ha sumat una valuosa victòria al camp del Moià per 0-2, amb gols de Núria Martínez (13’) i Marta López (55’). “Per fi aconseguim tres punts després de dos partits molt complicats. Tot i que ens va costar ficar-nos en el partit, vam aconseguir aquest triomf. Vam defensar la porteria amb força i la vam mantenir a zero. Crec que s’està notant l’evolució, ja que tenim més moviment de pilota”, ha valorat la capitana, Andrea Alcalà.

Per fi aconseguim tres punts després de dos partits molt complicats

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada
El FB Montcada juga a Segona Divisió
Jesús Abad

El FB Montcada ha pujat fins a la setena posició, amb 10 punts. El pròxim diumenge rebrà al camp de Can Sant Joan (18h) la visita de la Pirinaica, al sisè lloc, amb 11 punts. “Serà un matx complicat, però nosaltres estem amb més força que mai, a més, jugarem a casa i hem de fer valer aquest avantatge”, ha dit la futbolista.