La Salle es complica la permanència al perdre a casa amb el Terrassa (23-24)

A falta de dues jornades, els de Weikert han de guanyar el seus partits i esperar errades dels rivals

La Salle Montcada va fallar a casa i va donar un pas enrere en la seva lluita per la permanència a la Segona Catalana. El vital partit contra l’Handbol Terrassa d’aquest dissabte va acabar molt malament. Després d’una bona primera meitat, en la que es van anar al descans guanyant de dos gols, 13 a 11, l’equip d’Àlex Weikert va baixar el seu nivell després del descans. En atac va estar molt fluix, només va marcar deu gols, i va acabar perdent per un gol de diferència, 23 a 24. L’últim atac va ser dels lasailans, però no van poder aconseguir l’empat.

Després d’aquesta inesperada derrota, La Salle baixa ara a la quarta posició del grup, l’última que dóna la permanència, amb 17 punts, els mateixos que el Manyanet Les Corts, que té un partit menys, i La Salle Bonanova, amb qui té el goal average perdut.

Àlex Weikert explica que l’equip s’ha complicat la vida després de perdre, per un únic gol de diferència, el seu tercer partit a aquesta fase de permanència. Els seus homes no saben resoldre els finals ajustats i això, obviament, és un problema en aquest moment de la temporada.

Segons Weikert, el gran problema d’aquesta plantilla és que no sap jugar en equip. Això es nota en el seu atac, tal i com es va veure en la segona part contra l’Handol Terrassa.

A falta de dues jornades pel final, La Salle es veu obligada a guanyar els dos partits, un a la pista del Manyanet Les Corts, i l’altre a casa contra el líder, el Poblenou. A més no depèn de si mateixa, i haurà d’esperar l’errada d’algun dels seus rivals. La situació és complicada, però Weikert creu que els enfrontaments directes també poden ajudar a evitar el descens.

El proper cap de setmana, La Salle es juga la vida a la pista del Manyanet Les Corts, però abans estarà molt pendent del partit ajornat que l’equip de Les Corts jugarà aquest dimecres, a les deu de la nit, contra La Canonja. Segons el resultat d’aquest partit, els montcandecs podrien entrar en situació de descens.

Pel que fa a la Salle ISTE femení, les noies de José Manuel Fernández continuen amb el seu sotrac de joc i resultats. La visita a Igualada no va donar cap benefici i les montcadenques van caure amb un contundent 33 a 19. La Salle ISTE ja acumula cinc derrotes consecutives i segueix a l’últim lloc del grup amb 4 punts. La propera setmana finalitza la seva participació a la Segona Catalana amb un complicat partit al Miquel Poblet contra el segon, el Gavà.