La Salle guanya d’un gol al Granollers (28-27)

Tot i la seva juventut i la mala situació a la taula, el KH7 va disposar d’una última jugada per empatar el partit

Victòria decisiva de La Salle Montcada contra el KH7 Granollers, un rival directe en la lluita per la permanència a la lliga catalana. Alex Weikert va patir de valent per aconseguir la seva primera victòria en el seu segon partit a la banqueta. La Salle va imposar la seva major experiència en la primera part per obrir un forat i posar-se amb un 12 a 9 favorable. Tot i l’avantatge, els visitants van aconseguir anar al descans amb un empat a 15.

La millora en la defensa va permetre que l’equip de Weikert es col·loqués amb un avantatge de quatre gols (22 a 18). De nou, el Granollers va reaccionar per arribar a un final d’infart. Les bones aturades d’Aleix i una meritòria acció defensiva de Xavi Benítez li van donar la victòria, per només un gol, a l’equip lasaillà. El proper partit dels montcadencs, que ara són quarts amb 12 punts, serà a la pista de l’Handbol Terrassa, que està segon amb un punt més.