La Salle Iste es desfà del Sant Cugat, el cuer, per 13 a 27

Una defensa intensa i l’eficàcia en atac han propiciat la golejada

La Salle femení no ha tingut cap problema per desfer-se aquest diumenge del cuer del Grup B de Primera Catalana, el Sant Cugat, per 13 a 27. El conjunt d’Esperanza Hoyos ha dominat el joc i el marcador des del principi. Al primer quart d’hora, les montcadenques ja guanyaven per 3 a 9, gràcies al tall de moltes pilotes i l’eficància en el capítol ofensiu. El primer temps ha acabat amb un 4-15. Al segon període, La Salle ha aprofitat per donar minuts a les jugadores no tan habituals i a jugadores del juvenil. L’equip de Montcada ha estat molt superior al rival, segons la jugadora Marta Casajuana, perquè “s’ha notat que aquesta setmana hem treballat molt l’ascpecte físic i hem estat més agressives en defensa”.