La Salle Iste venç en el seu desplaçament a Tarragona (20-27)

L’entrenadora no ha pogut assistir al partit

La Salle Iste va guanyar ahir dissabte, 26 de febrer, el a domicili partit contra el Tarragona, per 20 a 27. Amb l’absència de l’entrenadora, Esperanza Hoyos, les mateixes jugadors i el grup de delegats es van encarregar de dirigir un matx que durant la primera part va ser complicat per a les montcadenques. “La falta d’assertivitat nostra en els contracops directes i una defensa poc agressiva ens han dificultat les coses durant els primers minuts”, indiquen fonts de l’equip. Malgrat les dificultats, La Salle va mostrar des del primer moment la seva superioritat davant el penúltim classificat, tot i que les tarragonines van arribar a empatar el partit a la primera part.

A la represa, La Salle “ha sortit amb les piles recarregades” i s’ha mostrat molt més agressiva en defensa, recuperant moltes més pilotes i jugant molt més. L’equip d’Hoyos també ha mostrat la seva efectivitat en el contracop. Aquest bon joc ha permès les montcadenques augmentar la diferència de gols fins al resultat final de 20 a 27.