La Salle obté una victòria vital contra el Sant Esteve (31-29) per tenir més a prop la permanència

Els montcadencs s’han col·locat al vuitè lloc, amb 13 punts

Josep Quirós ha estat el màxim golejador del partit, amb 11 dianes
Pere de Lamo

El CH La Salle Montcada va obtenir aquest diumenge una victòria important davant del Sant Esteve Sesrovires per 31 a 29. El triomf permet als lassal·lians consolidar-se a la zona còmode de la classificació al grup D de la Primera Estatal, amb 13 punts i un partit ajornat contra l'H. Palautordera, que es jugarà el 24 de febrer. El conjunt de Pau Lleixà va començar bé, però uns problemes en defensa en la recta final de la primera part van permetre al rival anar al descans amb dos gols d'avantatge (17-19). A la represa, el tècnic va fer uns retocs per redreçar la situació que van capgirar el marcador, amb un Josep Quirós molt encertat en atac –va ser el màxim golejador del matx, amb 11 gols– i diverses aturades claus del porter Ricard Presas, que fins i tot va fer dos gols de porteria a porteria.

"Estem molt contents perquè és una victòria vital que també ens ha permès guanyar el golaverage contra un rival directe", ha manifestat Lleixà, qui opina que cal seguir treballant així per aconseguir l'objectiu de la permanència a la categoria, on baixen els dos últims classificats. La Salle visitarà el pròxim dissabte la pista de l'Handbol Esplugues, el segon classificat amb 23 punts. "Serà un partit difícil, però intentarem competir al màxim, tot i que sabem que no és un rival de la nostra lliga", ha indicat l'entrenador.