La Salle perd en la seva visita al Sarrià (30-23)

Derrotes dels sèniors masculí i femení de la Salle contra la UE Sarrià i el Garbí de Palafrugell

Adrián Romero, el 30 de La Salle, en una acció ofensiva
Pere Delamo

El primer equip de La Salle Montcada es va veure superat per la UE Sarrià en un partit que els locals van dominar del primer minut a l'últim i van guanyar per 30-23. En la primera, el Montcada se'n va mantenir viu en el marcador i el resultat al descans era igualat, malgrat que les sensacions no eren gens bones. "No vam ser capaços d'igualar la intensitat i concentració del Sarrià", afirma Salva Puig, tècnic de la Salle.

'No vam ser capaços d'igualar la intensitat i concentració del Sarrià', indica el tècnic de La Salle

En la segona part, el Sarrià va ser totalment superior a La Salle i, ràpidament, es va distanciar en el marcador fins arribar el 30-23 definitiu. Els montcadencs no van estar bé en cap fase del partit i no van tenir opcions d'endur-se la victòria. "Intentarem corregir els errors durant la setmana i afrontar el partit contra el Banyoles de la millor manera possible", indica Salva Puig. Aquesta derrota deixa el primer equip de La Salle 10è classificat amb 4 punts i el dissabte vinent rebran al Miquel Poblet l'Handbol Banyoles, 12è classificat amb 3 punts, a les 20.15 h.

Sènior femení

Per la seva banda, el sènior femení va perdre en la seva visita al Garbí de Palafrugell per 34-24, en un matx fluix de les jugadores montcadenques que van competir fins al final. Les constants pèrdues de pilota de La Salle van ser un dels factors claus en la derrota de les montcadenques contra el Palafrugell. Les jugadores de La Salle no es van rendir en cap moment i en la segona part van remuntar fins a posar-se 3 gols per sota en el marcador. En aquest moment, el rival va demanar temps mort que va ser clau per ajustar la seva defensa i a partir d'aquí, van començar a caure més gols del Palafrugell. "Les pèrdues de pilota ens van castigar molt. Malgrat això, vam competir fins al minut 40", afirma Pau Lleixà, tècnic de La Salle.

'Les pèrdues de pilota ens van castigar molt. Malgrat això, vam competir fins al minut 40', indica Pau Lleixà, tècnic i director esportiu de La Salle.

Aquesta derrota deixa el femení de La Salle vuitè classificat amb 0 punts i la necessitat de començar a sumar punts. El diumenge vinent rebran al Miquel Poblet a les 11h la UE Sarrià, cuer de la classificació, també amb cap punt.