La Salle planta cara a la Roca, tot i que no pot rematar la feina amb un triomf

Els montcadencs van caure derrotats aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet per 31 a 34

Javier Clemente lluita entre la defensa de La Roca al matx disputat dissabte al pavelló Miquel Poblet
Pere de Lamo

El primer equip del CH La Salle va perdre aquest dissabte contra La Roca per 31 a 34, tot i que va plantar cara a un rival de la zona alta que està fent una gran temporada. Els lassal·lians es mantenen a la vuitena posició al grup D de la Primera Estatal, amb 20 punts, mentre que els del Vallès Oriental són al quart lloc, amb 31.

El matx no va començar bé per als locals, amb un parcial de 2-7. Malgrat tot, el conjunt de Pau Lleixà no va tirar la tovallola i va reaccionar, mostrant un bon nivell competitiu. A la segona part, els montcadencs van mostrar més encert de cara a porteria, arribant a posar-se dos gols per sobre. Als últims minuts, però, el porter visitant va aturar cinc llançaments clars que van donar oxigen al seu equip fins a la victòria final.

És una llàstima perquè hem tingut contra les cordes un rival molt complicat i no hem pogut sumar, però no puc retreure res a l’equip tal i com està competint amb els rivals de la zona alta de la taula”, ha explicat Lleixà, qui ha destacat la bona actuació del porter Xavi Ayala, que va jugar tot el partit en substitució del veterà Ricard Presas, baixa per motius personals. La Salle jugarà el pròxim partit el 10 d’abril a la pista de l’Handbol Sabadell, antepenúltim amb 12 punts.

Lliga Catalana

El cadet masculí del CH La Salle no ha pogut superar l'eliminatòria dels vuitens de finals, disputada el passat cap de setmana. Els montcadencs, entrenats per Pau Lleixà, van caure derrotats dissabte a la pista del Molins de Rei per 42 a 27 i, a la tornada, jugada aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet, van perdre per 26 a 34.