La Salle reforça la moral superant a casa el GEIG

Tot i les baixes, l’equip s’imposa al cuer 25 a 22

La Salle s’ha imposat al cuer del grup el GEIEG al pavelló Miquel Poblet amb una gran segona part. El contratemps de les baixes que arrossega l’equip s’ha notat però no s’ha hagut de lamentar finalment. Després d’un primer temps espès, els homes de Dídac Delatorre han aconseguit un parcial de set gols de diferència que ha encarrilat la victòria final.

I és que el partit no ha començat gens bé. La Salle ha sortit a mig gas, amb un joc adormit i amb dificultats tant en defensa com en atac que ha permès al GEIG marxar al descans amb dos gols de diferència.

A la segona, però,el partit ha fet un gir de 360 graus. La xerrada tècnica al vestidor ha donat els fruits. Els montcadencs s’han posat les piles i han arrasat en els 10 primers minuts, amb un parcial favorable demolidor, que ha permès capgirar el marcador i situar-se amb set gols de diferència, que ha mantingut amb tranquil·litat fins a la victòria final. El millor del partit avui ha estat el porter Aleix.

“La victòria és important si tenim en compte les baixes”, ha afirmat Pau Maresma. A poc a poc, Delatorre podrà anar comptant amb els jugadors que s’estan recuperant. Ara, però, el calendari que afronta l’equip és complicat, com la visita a la pista del líder, el Vendrell. “Hem de seguir lluitant per puntuar”, diu Maresma. I és que hi ha quatre equip lluitant per una plaça que assegura la permanència.

Seccions:

Deixa un comentari