La Salle supera el Bordils amb nota

Els montcadencs guanyen 24 a 26 en una de les pistes més difícils del grup

Martí Ruiz va ser decisiu al final del matx, anotant quatre gols que van donar la victòria als montcadencs
Arxiu/ Pere de Lamo

La Salle va tornar dissabte de Bordils amb dos punts d'or després de guanyar els gironins per 24 a 26, superant un dels equips més difícils de la categoria, en opinió de l'entrenador lassal·lià Pau Lleixà. El tècnic ha destacat el gran treball fet pel seu equip: "Vam fer un partit molt seriós, especialment en defensa i això, juntament amb la bona feina feta a la porteria, ens va permetre puntuar en una de les pistes més complicades del grup". El partit va ser força igualat i, tot i que els montcadencs van arribar a tenir cinc gols de marge al minut 25, al descans només guanyaven per dos de diferència. A un quart per al final, el Bordils es va arribar a avançar en el marcador i els últims cinc minuts van ser decisius perquè La Salle recuperés el control del matx amb quatre gols de l'extrem Martí Ruiz.

Després d'aquesta victòria, La Salle es manté al quart lloc de la classificació amb quatre victòries i una derrota, per darrera dels tres equips que encara no han perdut cap punt, el Sant Cugat, la Roca i el Sant Joan Despí. Precisament La Roca serà el proper rival dels lassal·lians, aquest diumenge al Pavelló Miquel Poblet (20.15h).