La Salle venç el Granollers C per 22-23

Els montcadencs han anat sempre per davant en el marcador

La Salle masculí s’ha imposat per 22 a 23 a la pista del Granollers C en un matx on els homes de Dídac de la Torre sempre han anat per davant en el marcador. L’avantatge ha estat de dos i tres gols i, fins i tot a la segona part, ha arribat a cinc tants d’avantatge. El rival, però, no ha tirat la tovallola i ha pressionat als minuts finals sense aconseguir l’objectiu de neutralitzar la diferència. La Salle depén ara del que faci La Roca contra el Granollers C a la pròxima jornada de la Copa Catalana, ja que els montcadencs van perdre de dos gols a la primera jornada contra La Roca, de Primera Nacional. En el cas que guanyi La Roca, els locals ja quedarien eliminats de la competició. “Som conscients que és difícil perquè La Roca és un gran equip”, ha dit de la Torre.

Una de les novetats importants de la setmana ha estat el nomenament de l’entrenador del primer equip com a nou coordinador tècnic del club.