La TriJAM aconsegueix un podi al Triatló Olímpic de Gavà

L’equip que va competir a la prova celebrada el 29 de setembre estava format per José Añó, Toni Navarrete i Eric Teruel

Toni Navarrete, Eric Teruel i José Añó, al podi de la Triatló de Gavà
TriJAM

Tres membres de la TriJAM, la secció de triatló de la Joventut Atlètica Montcada (JAM), van acabar a la tercera posició al Triatló Olímpic per equips que es va disputar el 29 de setembre a Gavà. Aquesta prova consistia en crear un equip de tres integrants que havien de fer les tres disciplines del triatló. El conjunt montcadenc va estar format per José Añó, que va completar els 1.500 metres de natació amb un temps de 28 minuts i 34 segons i va sortir de l'aigua en tercera posició; Toni Navarrete, qui va ser segon a la cursa en bicicleta de 40 quilòmetres amb 56' 08"; i Eric Teruel, que va mantenir el lloc al podi de la TriJAM després d'acabar tercer a la prova de 10 quilòmetres a peu amb un temps de 34' 53".

D'altra banda, la TriJAM també va participar el 5 d'octubre a la XVIIa Duatló d'Alta Muntanya Queralbs-Núria que consistia en un recorregut en BTT d'11 quilòmetres amb 900 metres de desnivell i una pujada a peu fins al Puigmal (2.913 metres). Els representants montcadencs van ser Toni Navarrete (4h 03'), Xavi Gutiérrez (4h 08') i Jordi González (4h 09'). Amb la suma dels seus tres temps, la TriJAM va aconseguir la quarta posició a la classificació general per equips.