La UB MiR arriba a un acord amb la revista Gigantes

El conveni permetrà als jugadors i entrenadors participar en activitats formatives. El club assegura que ha pres aquesta decisió davant la falta d’instal·lacions esportives al municipi per organitzar campus i clínics

La UB MiR ofereix als seus jugadors i entrenadors la possibilitat de fer campus i clínics amb la revista Gigantes
Sílvia Alquézar

La UB MiR ha signat un acord amb la revista Gigantes, referent en la informació de bàsquet al territori estatal, per oferir a les famílies la possibilitat de participar en alguns dels campus que la publicació organitza per Setmana Santa i a l’estiu, que s’afegiran a les Estades MiR a principi de temporada i les tecnificacions de Nadal que impulsa el club blau. La formació s’adreça tant a jugadors com a entrenadors per tal de millorar el seu aprenentatge. Els entrenadors també tindran l’opció d’asssistir a clínics formatius d’alt nivell tècnic i tàctic, amb temàtiques properes a la realitat de la UB MiR.

La directiva valora el conveni amb Gigantes com una solució a la problemàtica de la falta d’equipaments esportius que existeix al municipi. “En no poder disposar d’instal·lacions amb un mínim de fiabilitat i tenint en compte que el club tampoc pot assumir una despesa econòmica per llogar-ne, ens veiem molt limitats a l’hora de realitzar activitats de formació”, explica la UB MiR en un comunicat a la seva pàgina web.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari