La UE Sant Joan Atl. i el CD Montcada no fallen i acaben la primera volta primer i segon, respectivament

El Sant Joan venç el CN Terrassa (4-0) i el CD Montcada s’imposa al San Lorenzo (5-2). El Santa María perd contra el Montsant de la Peira (2-1) i el FB Montcada, contra la Pirenaica (1-3)

El CD Montcada i la UE Sant Joan Atl. estan fent una gran temporada
Sílvia Alquézar

El CD Montcada i el Sant Joan no fallen al subgrup 4B de Segona Catalana. El Sant Joan es va imposar al CN Terrassa per 4-0 i els verds van guanyar per 5-2 el San Lorenzo, el cuer. Ambdós equips han acabat la primera volta d’aquesta primera fase amb uns números excel·lents, ja que el Sant Joan lidera el subgrup amb 24 punts –amb vuit victòries i només una derrota– i el CD Montcada és el segon amb 19 punts, amb sis triomfs, un empat i dues derrotes. El conjunt de Daniel Sánchez també és el màxim golejador del grup, amb un total de 25, i només n’ha encaixat 8 en nou jornades. Per la seva banda, l’equip de Miki Corominas ha marcat 17 gols i n’ha rebut 11.

Respecte a l’últim partit, Sánchez assegura que va ser un matx còmode, amb gols de Brian Canalejo (15′), Víctor Pérez (19′), Bernat Juárez (21′) i Albert Jiménez (61′): “Vam sortir endollats de cara a porteria, ja que al minut 23 ja guanyàvem per 3-0”. El tècnic s’ha mostrat molt content amb el rendiment de la plantilla: “Estem treballant bé i el grup està molt unit. Som una pinya i això es nota al camp. Hem de mantenir aquest nivell, no relaxar-nos i seguir donant passos cap al nostre objectiu”.

Vam sortir endollats de cara a porteria, ja que al minut 23 ja guanyàvem per 3-0. Estem treballant bé i el grup està molt unit

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan

Per la seva banda, el CD Montcada va sentenciar el partit de forma ràpida, amb tres gols abans del minut 30 obra de Gerard (16′), Gonzalo Muñoz (23′) i Francisco Baena (30′), fitxats la setmana passada juntament amb Ibrahim Hayati per reforçar la plantilla ja que hi ha cinc jugadors lesionats de llarga durada. A la represa, el San Lorenzo va retallar diferències al 54, però el Montcada no es va relaxar, setenciant el triomf amb dos gos més de Gonzalo Muñoz (59′) i Esmail Rodrigo (64′). El San Lorenzo va tancar el marcador amb un gol al minut 81.

“Vam començar amb molta eficàcia de cara a porta i, si fiques les primeres ocasions, ja jugues més còmode”, ha comentat el tècnic, Miki Corominas, qui ha valorat positivament la trajectòria del seu equip a la primera volta. “Quan mirem enrera i veiem els punts que hem guanyat i el que costa guanyar-los, la veritat és que estem satisfets, però encara queda molta competició per endavant”, ha dit Corominas.

Vam començar amb molta eficàcia de cara a porta i, si fiques les primeres ocasions, ja jugues més còmode

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

Tercera Catalana

La UD Santa María va perdre contra el Montsant de la Peira per 2-1. Els de Terra Nostra es van avançar en el marcador amb un gol de Jaime Nuez al minut 3, resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, el rival va donar la volta al resultat advers en cinc minuts, amb dos gols en el primer quart d’hora del segon temps.

En opinió del tècnic, Andoni Ortolà, la lesió del central Ramón Miró a la mitja hora de joc i la baixa de Sergi Rodríguez per motius laborals al segon període van canviar el rumb d’un matx que tenien controlat. “No vam saber rematar el partit quan vam tenir les ocasions i ells ens van remuntar. Esperem recuperar jugadors lesionats i sancionats l’abans possible”, ha comentat l’entrenador.

No vam saber rematar el partit quan vam tenir les ocasions i ells ens van remuntar

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Segona Divisió femenina

El FB Montcada, al novè lloc amb 10 punts, va caure contra la Pirenaica per 1-3 en un partit on les locals van plantar cara al tercer classificat, amb 17 punts. El rival es va avançar al primer minut de joc, però el FB va empatar a la jugada següent amb un gol de Nereida Samaniego.

El Pirenaica va donar la volta al marcador amb dos gols abans d’haver-se arribat a la mitja hora de joc. “No han estat superiors a nosaltres. A la segona part hem aguantat el partit a zero. Estem segures que a la tornada les coses canviaran i aconseguirem guanyar-les”, ha manifestat la capitana, Andrea Alcalà.

No han estat superiors a nosaltres. A la segona part hem aguantat el partit a zero. Estem segures que a la tornada les coses canviar i aconseguirem guanyar-les