La UE Sant Joan Atl. i el CD Montcada s’enfronten a rivals de la zona baixa

La UD Santa María rebrà dissabte el Valldoreix i el FB Montcada es desplaçarà diumenge al camp del Navàs

Brian Canalejo és un dels jugadors més destacats de la UE Sant Joan
Arxiu: La Veu

Aquest cap de setmana torna la competició de futbol. Els dos equips locals del subgrup 4B de Segona Catalana juguen contra rivals de la part baixa de la taula. La UE Sant Joan Atlètic rebrà dissabte (17.15h) la visita del San Lorenzo, el cuer amb 8 punts, mentre que el CD Montcada es desplaçarà diumenge (12.30h) al camp de l’Olímpic Can Fatjó, penúltim amb 9. Ambdós conjunts montcadencs encapçalen la classificació: el Sant Joan és el líder amb 28 punts i el CD Montcada, segon, amb 22 i un partit menys.

“Hem tornat als entrenaments aquesta setmana després d’un merescut descans. L’equip afronta la tornada molt concentrat i amb ganes de treure’s l’espina del darrer empat contra el Can Rull”, ha manifestat el tècnic, Daniel Sánchez.

Hem tornat als entrenaments aquesta setmana després d’un merescut descans. L’equip afronta la tornada molt concentrat i amb ganes de treure’s l’espina del darrer empat contra el Can Rull

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atl.
El CD Montcada visita el camp de l’Olímpic Can Fatjó
Raül Rivas

Per la seva banda, el CD Montcada va reprendre l’activitat el mateix dia de Sant Esteve per fer una minipretemporada. “Tenim ganes, tot i que és una incògnita després de festes. Can Fatjó és un rival complicat que ens va costar bastant superar a casa nostra. Començar amb un triomf és important”, ha indicat el tècnic, Miki Corominas, qui ha lamentat que aquest divendres l’equip hagi de marxar a entrenar a Premià perquè l’estadi de la Ferreria estarà tancat el dia festiu.

Tenim ganes, tot i que és una incògnita després de festes. Can Fatjó és un rival complicat que ens va costar bastant superar a casa nostra. Començar amb un triomf és important

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

Tercera Catalana

La UD Santa María començarà l’any jugant a casa aquest dissabte (18h) contra el Valldoreix, al catorzè lloc amb 14 punts. Els de Terra Nostra ocupen la dotzena plaça, amb 16. “La plantilla ha començat a entrenar aquesta setmana amb l’objectiu d’iniciar l’any amb un triomf”, ha explicat l’entrenador, Andoni Ortolà.

La plantilla ha començat a entrenar aquesta setmana amb l’objectiu d’iniciar l’any amb un triomf

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Segona femenina

El FB Montcada visita aquest diumenge (18.45h) el camp del Navàs, al setè lloc amb 14 punts, a quatre d’avantatge respecte el conjunt montcadenc, que es troba a la novena plaça. La novetat més destacada de la primera jornada del 2023 serà a la banqueta, amb el nou tàndem de tècnics format per Fede i Alan. “Comencem un nou projecte i estem molt motivades i amb ganes que tiri endavant”, ha expressat la capitana, Andrea Alcalà.

Comencem un nou projecte i estem molt motivades i amb ganes que tiri endavant

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada
El FB Montcada inicia l’any amb nous entrenadors
Raül Rivas

Deixa un comentari