La UE Sant Joan es consolida al lideratge després del triomf davant del Tibidabo

El CD Montcada manté el segon lloc en empatar a un a casa contra el Ripollet. A Tercera, el Santa María guanya el Llano (1-0) i el FB Montcada perd contra el Can Trias (1-6)

Una acció del partit entre la UD Santa María i el Llano de Sabadell
Jesús Abad

La UE Sant Joan Atlètic es consolida al lideratge amb 21 punts i amplia la diferència respecte als seus immediats perseguidors al grup 4B de Segona Catalana. El conjunt de Daniel Sánchez es va imposar dissabte al Tibidabo Torreromeu de Sabadell, tercer classificat amb 13 punts, per 3-1.

Tots els gols van arribar ben entrada la segona part. El capità, Albert Jiménez, va inaugurar l’electrònic al 72, però els sabadellencs van neutralitzar l’avantatge al 82. Quan ja semblava que hi hauria repartiment de punts, Jiménez va fer el 2-1 en l’últim sospir i, ja amb el temps gairebé exhaurit, Biran Canalejo va sentenciar el matx amb el definitiu 3-1. “Ha estat un partit molt igualat. Tots dos equips hem intentat fer el nostre joc i, en els minuts finals, hem pogut aprofitar dues ocasions per endur-nos els tres punts, que són molt importants perquè ens permet seguir amb la bona dinàmica”, ha argumentat Sánchez.

Pel que fa a l’altre equip montadenc al grup 4B, el CD Montcada va empatar a un gol contra el Ripollet, que va aconseguir el gol de l’empat al temps de descompte. Els verds es mantenen a la segona plaça, amb 16 punts i un partit menys que el Sant Joan, que descansarà la pròxima jornada. Esmail Rodrigo va marcar el gol local al minut 18 en una primera part on els montcadencs van disposar de nombroses ocasions per ampliar la diferència, amb un pal i un gol anul·lat.

Vam jugar una gran primera part”, ha comentat el tècnic, Miki Corominas. A la represa, el Ripollet va pressionar a dalt per intentar marcar, però el Montcada va saber mantenir el control i disposar de jugades clares per marcar. “Vam tenir les nostres opcions, però no van entrar. Hem sumat un altre punt, que és important”, ha indicat Corominas. El CD Montcada es desplaçarà dissabte al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell.

Tercera

La UD Santa María ha sumat la segona victòria consecutiva al grup 13, després de superar el Llano de Sabadell per 1-0, amb un gol de Marcos Delgado al minut 62. Els de Terra Nostra s’han situat a la vuitena plaça, amb 14 punts.

Vam controlar el partit en tot moment, amb nombroses ocasions per marcar, sobretot a la primera part, però no vam estar encertats de cara a gol. El més important són els tres punts”, assegura el tècnic, Andoni Ortolà. El Santa María visitarà el pròxim dissabte el camp de la Penya Pajaril de Ripollet, al catorzè lloc amb 9 punts.

Femení

El FB Montcada ha perdut contra el Can Trias, el segon classificat amb 16 punts, per 1-6. “Va ser complicat, perquè el rival era clarament superior”, ha manifestat la capitana, Andrea Alcalà. A la primera part, el Can Trias ja va sentenciar el matx, amb cinc gols. Les montcadenques van aconseguir el gol de l’honor al minut 68, transformat per Daniela Rojas. “Al segon temps, vam aconseguir tenir un marcador igualat i els va costar arribar a la porteria. Ens ha faltat entrar al matx mentalment des del minut zero”, ha explicat Alcalà. El FB Montcada ocupa la desena posició, amb 7 punts. El pròxim diumenge, visitarà el camp del Moià, un lloc per sota amb un punt menys.