La Unió es complica la permanència en perdre amb el Sant Crist (2-1)

L’equip ha anat a remolc des del primer temps

La UE Sant Joan ha perdut aquest diumenge al camp del Sant Crist Moldàvia per 2-1. La derrota és un pas enrera en l’objectiu d’aconseguir la permanència al Grup Segon de Primera Territorial. Els montcadencs, dirigits per Oswaldo Leboso, no han jugat bé a la primera part, que ha acabat amb el resultat de 2-0. A la represa, el joc del Sant Joan ha millorat, però no ha pogut culminar la reacció, ja que només ha aconseguit un gol obra de Gabriel a falta d’uns 20 minuts per al final. El tècnic afirma que “està decebut perquè l’equip no ha jugat al nivell que s’esperava, ha regalat la primer part i després ha hagut d’anar a remolc”. El Sant Joan necessita guanyar els dos partits que resten de lliga per assegurar-se la salvació a la categoria.