La Unió guanya tres medalles al Campionat Comarcal

La prebenjamí Mireia Vargas va aconseguir el guardó d’or

El Club de Gimnàstica La Unió de Mas Rampinyo ha fet un bon paper a la final del Campionat Comarcal de gimnàstica rítmica, disputat a Cerdanyola. En categoria prebenjamí, la montcadenca Mireia Vargas va aconseguir la medalla d’or amb una pun­tuació final de 6’80, gairebé un punt més que la segona classificada. En individual, les alevins Yaiza Rodríguez i Irene Crespo van acabar en quart i cinquè lloc respectivament. Per equips, La Unió també va guanyar un guardó de plata en benjamí i un de bronze a prebenjamí.

 

Final catalana. La Unió també va participar el 10 d’abril a la competició de classificació al Campionat de Catalunya, que es va fer a Vilanova del Camí. Hi seran a la final de la modalitat de pilota Natalia Riera, que va acabar en tercera posició; Ana María Gómez, que va ser la cinquena i Gemma Moreno, que va finalitzar en desè lloc. També va participar Tania Palomino, però no va aconseguir el passi al Campionat de Catalunya, ja que va ser la dissetena en l’especialitat de mans lliures.

L’entrenadora de La Unió,  Pilar Cañero, ha lloat el gran esforç de les gimnastes montcadenques. A partir d’ara, les noies tenen competició cada cap de setmana. Al juny hi haurà la tradicional exhibició al pavelló Miquel Poblet.

Seccions:

Deixa un comentari