L’AEE Montserrat Miró competirà aquest any a la Primera Divisió

L’entitat tindrà aquesta temporada tres equips, el sènior i dos infantils

L'AEE Montserrat Miró havia de debutar el 17 d'octubre, però no ho ha pogut fer per l'aturada de les competicions esportives per la Covid-19
Josep Segura
L’AEE Montserrat Miró ha iniciat la nova temporada amb tres equips, dos menys que la campanya anterior. Els dos sèniors –el de Segona Divisió i el júnior– s’han fusionat en un únic conjunt després de la marxa de diversos jugadors per motius d’estudis. El nou bloc debutarà aquest any a la Primera Divisió sota les ordres de Miguel Àngel Sierra. L’equip hauria d’haver disputat la primera jornada el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, però no va ser possible a causa de l’aturada de les competicions per la Covid-19 durant 15 dies. D’altra banda, en la categoria Kids, el cadet s’ha disolt perquè alguns components de la plantilla han passat al primer equip i altres ho han deixat, mentre que els dos equips alevins han passat a ser infantils.
 
“Aquest any, treballarem per adaptar-nos a la màxima categoria i aprendre a competir al més alt nivell davant de rivals amb molta experiència, alguns dels quals fins i tot en competicions internacionals”, ha comentat el coordinador esportiu del club, Josep Segura. La majoria de la plantilla està composada per jugadors i jugadores formades al planter. “No fa falta ser de l’INS Montserrat Miró per formar part de l’associació esportiva i practicar aquest esport. És oberta a tothom”, ha remarcat Segura. Els equips entrenen a la Zona Esportiva Centre del carrer Bonavista, els dimecres i els divendres. Els dos equips infantils ho fan de les 17.30 a les 19h i el sènior, de les 22 a les 23.30h. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari