L’EF Montcada domina, però no pot impedir la derrota contra l’UE Porqueres (1-2)

Les gironines es mantenen invictes i han aprofitat a la perfecció les seves ocasions

Nerea Rodríguez, en una acció del partit contra l'UE Porqueres
Rafa Jiménez

L’UE Porqueres, l’únic equip invicte al grup 3r de Primera Catalana, continua amb les seves bones xifres i aquest diumenge ha aconseguit una nova victòria a l’estadi de Can Sant Joan contra l’EF Montcada (1-2). Tot i tenir baixes importants i jugadores que no estaven al 100%, l’equip d’Antonio Moya ha portat la iniciativa del joc davant un rival ben ordenat que ha aprofitat a la perfecció les poques ocasions que ha tingut durant tot el partit. Les gironines s’han avançat en el marcador al minut 24 després de transformar un llançament de penal i l’EF Montcada ha estat a punt d’empatar quan, al 30’, Ainara Talavera ha estavellat la pilota al pal després d’un cop de cap. Amb el 0-1, s’ha arribat al descans. Les montcadenques sí han pogut empatar al minut 50 gràcies a una acció de Jennifer Morgan, però l’alegria ha durat ben poc ja que l’UE Porqueres s’ha tornar a posar per davant en el marcador al 64’ després d’un error de la defensa local. “El rival ha estat tota la segona part tancat en la seva àrea, però avui la pilota no volia entrar. No hem tingut premi al nostre treball”, diu el tècnic Antonio Moya qui no es mostra preocupat per aquesta tercera derrota contra un rival d’entitat: “En els partits importants, no hem pogut materialitzar les ocasions, però estic tranquil. Quan tinguem totes les nostres peces tornarem a ser més competitives i estarem a la part d'adalt”.