L’EF Montcada fa seva la tercera posició

Les noies d’Antonio Moya guanyen l’equip de Tàrrega per 4-1

Les noies d'Antonio Moya, en plena acció
Laura Grau

L’Escola de Futbol Montcada s’ha assegurat la tercera posició a la lliga després de guanyar el Tàrrega al partit disputat a casa el diumenge 19 de maig. Les noies d’Antonio Moya van fer un bon partit davant d’un rival que els hi va posar massa difícil. La primera part va acabar amb el marcador 2-0, amb gols de Nerea Talavera i Nerea.  A la segona part, la portera montcadenca, Davínia, va parar un penal, però el Tàrrega va aconseguir retallar distàncies amb el seu primer gol. Nera i Andrea van sumar dos gols més per tancar el marcador final. Moya està molt content de tornar a quedar en la tercera posició, tal com va passar la temporada passada, i del rendiment de l’equip. “Hem fet una campanya molt bona i així hem de seguir”, ha afegit.