L’EF Montcada goleja l’Anglesola amb un contundent 9 a 0

L’equip juga el dia 8 el partit ajornat contra el Cerdanyola

L’equip femení de l’EF Montcada ha disputat aquest diumenge, 5 de desembre, un dels seus millors partits de la temporada, golejant el Palau Anglesola per un contundent 9 a 0 al camp de Can Sant Joan. “Ens hem trobat amb un rival fàcil i hem encarrilat el partit a favor nostre des del primer moment”, ha indicat l’entrenador local, Antonio Moya. En pocs minuts, l’Escola ha posat l’1 a 0 al marcador i els tres següents gols han arribat molt ràpid.

La primera part ha acabat amb el 4 a 0 al marcador i a la represa, les rivals han llençat la tovallola, arribant al 9 a 0 final. Els gols han estat obra de Cris, Regina, Nerea, Roni, Iris, Jessi i Paola (3). Malgrat la golejada, Moya s’ha mostrat prudent ja que “en definitiva, hem guanyat un partit, només sumem 10 punts; preferiria guanyar tots els partits encara que només fos per 1 a 0. Amb aquesta filosofia, l’equip encara el pròxim partit, que tindrà lloc dimecres, 8 de desembre. Les montcadenques es desplaçaran al camp del Cerdanyola (19h) per disputar el partit que a l’octubre es va ajornar per la mort d’un infant del planter del club de la ciutat veïna.