L’EF Montcada guanya l’Artès per 2 gols a 6

Les baixes temperatures marquen el partit, dominat per les montcadenques

L’Escola Futbol Montcada ha guanyat 2-6 l’Artès en un partit marcat per les baixes temperatures que s’han registrat aquesta tarda arreu de Catalunya. Roni ha inaugurat el marcador només començar el matx. El segon gol ha estat obra de Regina. Aquest rápid 0-2 ha fet baixar la guàrdia a les montcadenques, que han arribat a la mitja part amb el marcador 2-2. “Els hi anat bé aquesta cura d’humilitat perquè a la segona part han recuperat la intensitat, clau del partit”, ha dit l’entrenador Antonio Moya. Roni ha marcat el tercer fol, Desiré el quart i el cinquè i Talavera el sisè i últim. Curiosament el resultat és el mateix que va aconseguir en el darrer partit amb l’Artès. “Estic content del resultat, perquè el fred era un clar enemic i només comptàvem amb 13 jugadores”, ha indicat Moya. Entre les absències hi ha hagut la d’Andrea, que va sofrir una fisura al peroné. La setmana vinent les montcadenques rebran la visita del Sant Quirze.