L’EF Montcada venç el Cerdanyola per 3-2

L’equip d’Antonio Moya porta sis jornades consecutives sense perdre

L’equip femení de l’EF Montcada segueix en ratxa, després d’haver sumat 14 dels 18 punts en joc a les últimes sis jornades, on ha aconseguit quatre victòries i dos empats. Aquest diumenge, el conjunt d’Antonio Moya ha guanyat el Cerdanyola per 3-2 en un matx que, malgrat el resultat final, el Montcada ha controlat des del principi i no ha vist perillar el triomf. No obstant, el rival s’ha avançat en l’electrònic amb un gol de falta al minut 7. Al quart d’hora de joc, el Montcada ha empatat amb un gol de Roni. Laura ha fet el 2-1 abans del descans. Ja a la segona part, l’Escola ha sabut mantenir la diferència i ampliar-la, amb un nou gol de Jesi al minut 60. A les acaballes, el Cerdanyola ha reduït l’avantatge montcadenc, una anècdota en opinió del tècnic, qui considera que “l’Escola ha estat el clar dominador del partit, tot i que el Cerdanyola ha jugat molt ordenat”.