L’FS Montcada debuta amb un victòria sobre el Caldes (3-5)

Els homes de Rozas han remuntat el partit a 10 minuts del final

L’FS Montcada ha començat amb bon peu la seva temporada a la Tercera Divisió Nacional, obtenint una victòria a domicili davant el Caldes, per 3 a 5. En el seu debut oficial, el tècnics, Jordi Rozas, s’ha mostrat satisfet del bon joc que han fet els seus homes, especialment a la segona part, però ja ha avançat que “patirem en camp contrari perquè tinc la impressió que ens veuen com un dels favorits de la lliga i els equips sortiran extramotivats”. De fet, el partit d’aquest dissabte, 1 d’octubre, ha estat així.

El Caldes ha sortit fent un joc tancat, el que ha dificultat al Montcada les possibilitats de contraatac. Tot i així, els montcadencs han arribat al descans amb un 1 a 2 favorable, però “mostrant un joc molt poc vistós”, ha destacat el tècnic. A la represa, el Caldes ha reaccionat i s’ha avançat en el marcador (3-2) i ha estat en aquest moment quan els homes de Rozas han fet un canvi de mentalitat i han remuntat en els 10 últims minuts, amb un joc “espectacular”, segons l’entrenador. Els gols han estat obra de Gerard Esteller (3), Grimaldos i Roger Bonet.