Nazabal es defensa i diu que ‘Tato’ Sanchís és qui ha de donar explicacions

L’exgerent denuncia la falta de transparència dels números reals del club

Pablo Nazabal, durant la seva intervenció el dia de la presentació de la plantilla, la temporada 2018-2019
Arxiu/ Laura Grau

La publicació del reportatge sobre la gestió del CD Montcada a 'laveu.cat' ha generat polèmica. L’exgerent del club, Pablo Nazabal, ha respost les crítiques que ha rebut per part de l’actual junta directiva i de l’anterior president, Modesto ‘Tato’ Sanchís, sobre la seva feina al club verd, la temporada 2018-2019. L’empresari argentí ha lamentat que se l’inculpi dels problemes econòmics que té l’entitat i ha assenyalat Sanchís com el principal causant d’aquesta situació.  “Després de tres anys m’acusen d’haver-los enganyat a tots, però qui hauria de donar explicacions als socis és ‘Tato’”, ha manifestat Nazabal, qui ha acusat l’expresident d’haver retirat suposadament 3.000 euros del compte corrent d’una subvenció municipal que, segons l’argentí, havia de retornar en quotes. Sobre aquest afer, Sanchís afirma que té la consciència tranquil·la: “Els diners es van destinar a pagar el deute a tres jugadors de la temporada anterior”.

‘Falta de sinceritat’

Respecte al seu compromís amb el CD Montcada, Nazabal assegura que la directiva no va ser sincera sobre el deute real que tenia el club. “Em vaig comprometre a garantir una viabilitat econòmica, però després va resultar que els impagaments eren cinc vegades més elevats del que m’havien dit”, ha expressat Nazabal. L’exgerent del club verd ha posat com a exemple la factura amb la marca de roba esportiva Joma que, segons l’exdirigent, “em van informar que era de 6.000 euros, quan en realitat n’era de 23.000”

Contracte

Nazabal va signar un contracte amb el club verd per cinc temporades, però el CD Montcada el va rescindir el primer any. “La meva obligació era que l’equip competís i ho vaig complir. El pacte deia que la meva responsabilitat era acabar les cinc temporades sense que el club desaparegués”, ha dit Nazabal, qui explica que, quan es va trencar l’acord, va descartar la possibilitat de presentar una denúncia contra el CD Montcada davant la falta de solvència de l’entitat. “Si tenen algun problema, que vagin a la justícia i ho denunciïn. Jo ho podria haver fet, però no ho vaig fer perquè el contracte estava avalat amb els seus bens personals”, ha dit Nazabal, qui s’ha mostrat decebut en considerar que no va rebre el suport necessari per gestionar el club. 

‘Experiència Montcada’

L’exdirectiu també ha parlat del projecte per promocionar jugadors estrangers al futbol europeu. En referència a la precària situació en què vivien els joves durant la seva etapa al CD Montcada, l’empresari argentí assegura que la directiva no va complir els compromisos adquirits: “Me’ls vaig haver d’endur a casa meva perquè el club no els havia aconseguit residència”

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari