Nova exhibició del FS Montcada davant el Vall de Tenes (5-1)

Gerard Esteller, amb un hat-trick, protagonista de la victòria dels montcadencs

El FS Montcada continua sense trobar cap equip que li faci ombra al grup Primer de la Tercera Divisió. Aquesta tarda, al pavelló Miquel Poblet, els homes de Jordi Rozas han superat el Vall de Tenes amb un clar 5 a 1.

A la primera meitat, ja s’ha vist la superioritat dels montcadens, que han aconseguit tres gols, mitjançant els germans Gerard i Adrià Esteller i Jordi Martí. Amb aquest clar 3 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el FS Montcada s’ha limitat a controlar el partit. Jordi Rozas ha reservat alguns dels seus jugadors i ha mogut la banqueta, pensant ja en la propera participació a la Copa Catalunya. Als últims minuts, el Vall de Tenes ha jugat amb porter-jugador i ha pogut retallar les distàncies. Tot i aquest gol en contra, el FS Montcada mai ha patit per la victòria i ha tancat el matx amb dos gols més de Gerard Esteller.

El FS Montcada continua amb pas ferm cap al campionat, que podria aconseguir matemàticament en tres o quatre jornades. “Seguim amb la bona línea a la lliga i ara esperem amb molta il·lusió l’inici de la nostra participació a la Copa Catalunya, ja que ens permetrà jugar contra equips de categories superiors”, ha comentat el tècnic Jordi Rozas.

A la propera jornada, els montcadencs visitaran la pista del Montsant.