Aina Artés participa amb la selecció catalana per primer cop en la Copa del Món de corfbol platja

El conjunt català va fer un gran paper quedant en 7a posició en la primera vegada en la seva història que disputa aquesta competició

La montcadenca Aina Artes, de groc, disputant la pilota amb la seva rival
Aina Artés

La jugadora montcadenca, Aina Artés, va estar convocada amb la selecció catalana sènior per disputar la Copa del Món de corfbol platja a Wroclaw, Polònia, el passat 26 i 27 d’agost. El conjunt català va fer un gran paper quedant en 7a posició en la primera vegada en la seva història que disputa aquesta competició.

La selecció catalana de corfbol en el torneig internacional a Polònia. La montcadnca Aina Artés amb el número 2
Federació Catalana de Corfbol

El torneig el disputaven grans potencials mundials com Bèlgica, Països Baixos, Estats Units o França. Per tant, la setena plaça dels catalans en la seva primera disputa del campionat del món té molt de mèrit. Catalunya va fer un gran torneig i es va quedar a tan sols un punt de disputar les semifinals, però la derrota per la mínima contra la campiona Bèlgica els va condemnar a la lluita entre la cinquena i vuitena posició. La Federació Catalana de corfbol afirma que el balanç és molt positiu i les mirades ja estan posades en el Mundial de l’any vinent.

Deixa un comentari