El CTT La Unió organitza la cinquena edició de l’Opens d’estiu

Les inscripcions acaben el 14 de juliol i queden ja poques places

Carlos Fernández, amb samarreta grisa, va ser el jugador del CTT La Unió millor classificat l'any passat
Dani Font

El Club Tennis Taula La Unió organitza els propers dies 18 i 25 de juliol l‘Opens el Caloret, que aquest any celebra la seva cinquena edició. El torneig es farà a la seu de La Unió de Mas Rampinyo i limita les inscripcions a 36 places, amb el preu de 25€ per a la participació les dues jornades i 15€ per a la competició en una d’elles, amb descomptes per als socis de La Unió.

“L’Opens va començar com una trobada informal al 2018 i s’ha convertit en tot un clàssic del circuit de tornejos d’estiu del tennis taula català“, reconeix el president del CTT La Unió, Paco Aguado qui ha assegurat la presència de jugadors d’arreu de Catalunya. “Per a nosaltres és un plaer anar pels clubs i que et preguntin si aquest any es farà la competició, això vol dir que la feina que es fa des del club s’està fent bé i la gent es troba a gust a la competició”, afegeix Aguado.

Les inscripcions per poder competir acaben aquest divendres 14 de juliol queden ja poques places lliures– i es poden formalitzar a través d’adreça electrònica [email protected]. Els participants disposaran d’un servei de bar i l’organització premiarà el primer i el segon classificat. 

Etiquetes:

Deixa un comentari