Jugadors de la màxima categoria nacional participen en l’Open del CTT La Unió

Aquesta tarda arrenca el primer dels dos tornejos d’estiu que organitza l’entitat de Mas Rampinyo, un clàssic del final de temporada de tennis taula

Oriol Monzó i Nuno Gonzaga, dos dels jugadors d'elit que participen en l'Open del CTT La Unió
Diari d’Andorra i Diari de Sabadell

Jugadors de súperdivisió, divisió d’honor i nacional –màximes categories del tenis de taula espanyol, prendran part aquest dimarts en el primer dels dos tornejos d’estiu que organitza el CTT La Unió de Mas Rampinyo.

Està prevista la participació d’Oriol Monzó, qui ha aconseguit diversos títols de Campió de Catalunya i de Campió d’Espanya al llarg de la seva carrera professional. Monzó ha militat durant 21 temporades a la superdivisió espanyola i, actualment, juga a l’Olímpic de Mònaco.

També jugarà Nuno Gonzaga, un jugador portuguès que ha militat enguany a les files del CN Sabadell a la divisió d’honor i que també juga a les lligues de França, Itàlia i Anglaterra, a més d’haver format part de la selecció portuguesa.

“Venen a Montcada perquè l’Open s’ha convertit en tot un clàssic dels tornejos d’estiu i es forma un gran ambient”, opina el president del CTT La Unió, Paco Aguado. El segon torneig se celebra el proper 25 de juliol a la tarda a la seu de l’entitat, a l’avinguda Catalunya.

Deixa un comentari