Sergio González torna a la convocatòria de la selecció espanyola

El montcadenc disputarà dos partits de classificació per el Mundial 2024 contra Xipre i Moldàvia

Sergio González en l'últim partit de lliga amb el Barça vs Pozo Múrcia
Víctor Salgado – FC Barcelona

Sergio González torna per segon cop consecutiu aquesta temporada a la convocatòria de la selecció espanyola. El montcadenc disputarà amb Espanya dos partits entre l’1 i el 8 de març de la Ronda Principal de classificació per el Mundial 2024.

L’ala del Barça ja va anar en la última convocatòria que va disputar Espanya el passat mes de novembre i s’està convertint en un fixe per l’entrenador Fede Vilda. En l’últim partit de la selecció, Sergio González va participar amb un gol en la victòria per 0-11 a Xipre en la classificació per el Mundial. “El més gran que existeix és guanyar un títol amb la selecció, encara no ho he aconseguit, però és un objectiu”, va destacar Sergio González, tot afegint que “tenim la vista posada en el Mundial 2024”.

El més gran que existeix és guanyar un títol amb la selecció, encara no ho he aconseguit, però és un objectiu. Tenim la vista posada en el Mundial 2024

Sergio González, jugador del Barça de futbol sala

Espanya és líder amb sis punts del seu grup de la Ronda Principal de classificació per el Mundial, per davant de Xipre i Moldàvia. La selecció buscarà dues victòries que li assegurin la plaça en la següent ronda de classificació. El dia 1 de març rebran a Xipre al pavelló ciutat de Caceres i el 8 visitaran Chisinau per enfrontar-se a la selecció de Moldàvia.

Deixa un comentari