‘Teníem la victòria, però un punt a la pista del Granollers val molt’

L’entrenador de la Salle ha lloat el joc del seu equip

Javi Clemente va ser el màxim anotador amb vuit gols
Pere de Lamo

La Salle s'ha retrobat aquest dissabte a la pista del BM Granollers amb bones sensacions. A falta de dos minuts pel final, els de Pau Lleixà tenien un avantatge de dos gols però dues errades les va aprofitar els locals per igualar el marcador. "Tot i l'haver pogut guanyar a la pista d'un gran és un punt que val molt", ha valorat el tècnic, Pau Lleixà, reconeixent que "veníem de dues setmanes on no estàvem rendint al nostre millor nivell" .

El matx va començar amb un parcial a favor dels montcadencs d'1 a 5. Els jugadors van fer un gran esforç per frenar  els contraatacs i transicions que feia el Granollers. "Sabíem que si no els deixàvem córrer en defensa formada els podíem competir bé", afegeix Lleixà qui ha reconegut l'excel·lent actuació sota pals del Ricard Presas. Al descans s'arribava amb 16-15 a favor dels del Vallès Oriental.

"En atac l’equip va saber tenir paciència, madurant cada pilota" afegeix el tècnic qui ha destacat la bona direcció de joc de Victor Sáez i Alejandro Bonilla, i trobant diverses alternatives a la defensa rival. El màxim anotador del partit va ser Javi Clemente, amb vuit gols