‘Toca aixecar-se i continuar treballant per la permanència’

El CD Montcada és a l’antepenúltima plaça, amb 11 punts i un partit suspès. El conjunt jugarà aquest diumenge (12h) a l’estadi de la Ferreria contra El Masnou

Lucas Fonteboa intenta fer una jugada al partit contra la UD Gramanet At. disputat a l’estadi
Laura Grau
El CD Montcada és l’antepenúltim del grup 5 de Segona Catalana, amb 11 punts i un partit ajornat contra el Vilassar, que es disputarà el 10 de febrer a l’estadi de la Ferreria (20.45h). El conjunt local jugarà aquest diumenge (12h) a l'estadi de la Ferreria contra El Masnou, el quart classificat, amb 29 punts.
Durant la primera volta, els verds només han aconseguit dues victòries, han perdut set partits i n’han empatat cinc. Per intentar capgirar la situació, la directiva presidida per Ramon Salvanyà va substituir el tècnic Remo Forzinetti per Miki Corominas a la novena jornada. 
El canvi no ha suposat el revulsiu esperat “perquè hem tingut molta mala sort amb les lesions”, argumenta Salvanyà, però s’ha millorat lleugerament la classificació després d’obtenir tres empats i una victòria en sis partits. “Toca aixecar-se i seguir treballant per intentar sumar en els pròxims partits contra rivals de dalt”, assegura Corominas.
Aquesta opinió també la comparteix el segon capità, Amin Khella, qui afirma que segueix confiant en l’equip: “Portem tres jornades consecutives puntuant. Aquest és el camí per sortir de la zona de descens. Hem de continuar treballant dur i amb il·lusió”. Per a Khella, un dels aspectes que ha de millorar el conjunt en la segona volta de la lliga és la defensa: “Hem encaixat molts gols i això s’ha d’acabar. Cada vegada tenim més clares les coses com a equip”.
Seccions:

Deixa un comentari