Victòries contundents de la UE Sant Joan, el CD Montcada i la UD Santa María en el primer matx de l’any

El Sant Joan va vèncer el San Lorenzo (5-0), el CD Montcada es va imposar al Can Fatjó (1-4) i el Santa María va superar el Valldoreix (5-0). L’única derrota la va protagonitzar el FB Montcada femení, que va perdre contra el Navàs (1-3)

La UE Sant Joan Atl. segueix líder destacat del subgrup 4B

Bon començament d’any per als equips masculins de futbol. La UE Sant Joan Atlètic es va imposar al San Lorenzo per 5-0 i segueix líder del subgrup 4B de Segona Catalana, amb 31 punts. En segon lloc, amb 25 punts i un partit menys, es manté el CD Montcada, que també va sumar un triomf en vèncer l’Olímpic Can Fatjó per 1-4.

L’equip de Daniel Sánchez va deixar pràcticament sentenciat el matx a la primera part, amb tres gols de Brian Canalejo (14’) i Mustapha Mouhou per partida doble (19’ i 35’). A la represa, van ampliar la diferència Canalejo (53’) i el capità Albert Jiménez (87’). “El balanç és positiu. Va ser un partit còmode, amb un gran primera part. A la segona ens vam relaxar una mica, però estic content pel triomf i pel fet de mantenir la porteria a zero”, ha comentat l’entrenador local.

El balanç és positiu. Va ser un partit còmode, amb un gran primera part. A la segona ens vam relaxar una mica, però estic content pel triomf i pel fet de mantenir la porteria a zero

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

El pròxim dissabte, el Sant Joan té un desplaçament complicat, ja que visitarà el camp del Badia (17.45h), al setè lloc, amb 13 punts. “No serà fàcil, però tinc plena confiança en el grup, que és una pinya i té molt clar quin és l’objectiu d’aquesta temporada”, ha expressat Sánchez.

El CD Montcada continua segon del subgrup 4B de Segona Catalana
Sílvia Alquézar

Per la seva banda, el CD Montcada va aconseguir una victòria important a Rubí. Els verds es van avançar en el marcador amb dos gols al primer temps, marcats per Eric Gari (5’) i Noah Miñarro (13’). Abans del descans, el rival es va quedar amb un home menys al minut 39 per l’expulsió del jugador Sergi Romero. El tècnic del Can Fatjó també va veure la vermella directa al 43. Ja a la represa, els locals van retallar diferències amb un gol al 52 però, en la recta final, Francisco Baena al minut 84 i Eric Joan Paratore al 88 de penal van sentenciar el partit. “Victòria molt important que té el valor afegit que veníem d’unes vacances molt llargues i era com un començament de lliga”, ha afirmat el tècnic, Miki Corominas, qui s’ha mostrat “molt content pel treball fet per la plantilla en un matx que hem controlat des del principi i el marcador podria haver estat més ampli”.

Victòria molt important que té el valor afegit que veníem d’unes vacances molt llargues i era com un començament de lliga

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

El CD Montcada jugarà el pròxim dissabte a l’estadi de la Ferreria (20h) contra el Sabadell Nord, el sisè amb 13 punts. “El rival és molt complicat, és un gran equip al qual ens va costar superar al seu camp. Vindran a Montcada amb la idea de sumar els tres punts per tenir opcions de ser tercers”, ha comentat l’entrenador verd.

Tercera Catalana

La UD Santa María ha començat el 2023 amb bon peu
Laura Grau

La UD Santa María ha iniciat el 2023 amb una victòria contundent. El conjunt d’Andoni Ortolà va sentenciar el Valldoreix al primer temps amb un 5-0. Els golejadors van ser Oriol Repiso (10’ i 35’ de penal), Theo Ackon (19’) i Yassir Naitrabi (44’). “Vam fer un gran primera part, sent molt superiors. A la segona, vam aprofitar per donar minuts a jugadors no tan habituals que sortien de lesions i necessitaven rodatge”, ha indicat el tècnic qui, per primer cop en molts mesos, podia disposar gairebé de tota la plantilla.

Vam fer un gran primera part, sent molt superiors. A la segona, vam aprofitar per donar minuts a jugadors no tan habituals que sortien de lesions i necessitaven rodatge

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

De cara a la pròxima jornada, el Santa María s’enfrontarà diumenge al Ripollet B a domicili (16h), el sisè classificat amb 24 punts. L’equip de Terra Nostra ocupa la desena plaça del grup 13, amb 19 punts. “Tindrem baixes importants en defensa per lesió i treball, però intentarem mantenir aquest bon començament d’any”, ha explicat Ortolà.

Segona femenina

El FB Montcada no s’ha pogut estrenar aquest any amb un triomf, en perdre al camp del Navàs per 3-1. El rival va obrir el marcador al minut 13, però al 17 Núria Martínez va fer l’empat. Abans dels descans, el Navàs va marcar el 2-1 i, al 72, el definitiu 3-1.

“Vam fer un partit fluix i ens va costar molt entrar en joc. L’equip ha tingut molts canvis en poc temps i necessitem més entrenaments per adaptar-nos al projecte dels nous tècnics. D’aquí a final de temporada segur que es veurà un creixement”, ha manifestat la capitana, Andrea Alcalà.

El FB Montcada es troba a la desena posició, amb 12 punts
Jesús Abad

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada

El conjunt local jugarà el pròxim diumenge (18h) al camp de Can Sant Joan contra el Calaf, el vuitè classificat amb 12 punts, mentre que el FB Montcada és al desè lloc, amb 12.