Cursos i activitats a l’aula de català

A Montcada tenim moltes persones nouvingudes que decideixen iniciar un curs de català així que arriben a Catalunya.

A Montcada tenim moltes persones nouvingudes que decideixen iniciar un curs de català així que arriben a Catalunya. Són persones que acostumen a mostrar un gran interès per la nostra llengua i, tot i la dificultat i l’esforç que els suposa, hi ha un munt d’activitats que fem dins i fora de l’aula per poder aprendre de manera amena i divertida.

Aquest trimestre l’acabarem amb una activitat molt especial. El proper 15 de març a les 18 h, anirem amb tots els alumnes dels Bàsics a l’establiment Festival de Montcada, on es durà a terme el taller “Suma”, a càrrec dels Llenguaferits (David Vila i Jessica Neuquelman).

Serà un taller adreçat a totes aquelles persones que comencen a aprendre català i es parlarà de la diversitat lingüística i de la importància del català com a llengua de cohesió social. L’objectiu és despertar l’interès dels alumnes vers el català, fer-los veure que els serà útil per integrar-se i per gaudir plenament del país d’acollida i, per tant, esperonar-los a continuar estudiant-lo i practicant-lo. Els alumnes participaran activament en aquest taller i s’emportaran eines i recursos per utilitzar quan parlin català fora de l’aula.

Deixa un comentari