Cursos i activitats a l’aula

Els dies 8 i 9 de gener hem donat el tret de sortida als cursos de català d’aquest trimestre

Els dies 8 i 9 de gener hem donat el tret de sortida als cursos de català d’aquest trimestre. El mes de març examinarem l’alumnat perquè es puguin certificar dels nivells A2 Bàsic i B1 Elemental.

Quan un alumne obté el certificat oficial A2 Bàsic és capaç de comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i les expressions més usuals en situacions bàsiques quotidianes. Un alumnes que obté un B1 Elemental és capaç de comunicar-se amb un cert grau d’autonomia oral i escrita en situacions diverses. Tant els d’un nivell com els de l’altre necessiten un entorn social on poder practicar els coneixements que han après: al carrer, a les botigues, a la feina, als bars… La societat té un compromís amb aquestes persones que estan fent un esforç per aprendre i utilitzar la llengua.

Aquest gener també es certificarà l’alumnat del nivell superior C2. Amb aquest certificat, l’alumne es pot comunicar oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió, en situacions complexes dels àmbits social, acadèmic i professional, que requereixen elaboració formal i expressiva del discurs per assolir l’objectiu comunicatiu. El mes de febrer tornarem a encetar un altre curs semestral de nivell C2: del 6 al 8 de febrer podeu fer-ne la inscripció a Inscripció als cursos de català | Inscripcions | Consorci per a la Normalització Lingüística – CPNL

Deixa un comentari