El cor de la ciutat

Ens referim al cor que impulsa la vida social al nostre municipi i que ha estat especialment actiu durant aquesta recta final d’octubre

Rafa Ruiz, portaveu municipal de Vivimir

Hola, què tal? Com segurament saps “El cor de la ciutat” va ser una sèrie emesa a TV3 que mostrava el dia a dia a la vida de tot un barri barceloní. Serveixi aquesta introducció per parlar del que podríem considerar “el cor de la ciutat montcadenc”. Ens referim al cor que impulsa la vida social al nostre municipi i que ha estat especialment actiu durant aquesta recta final d’octubre, a través de molts actes i activitats a casa nostra que com a ciutadania hem de valorar, perquè l’esforç i la perseverança de moltes persones, entitats, associacions i, en definitiva, del conjunt del teixit social local mereix un reconeixement per part de tothom.

Si fem un petit resum d’aquestes dues setmanes, podem destacar la celebració de la 6a edició de la Pink Run, el centenari del CD Montcada, el 9è aniversari de la Diada castellera, la Fira de l’automòbil, la 10a trobada de vehicles clàssics i la Mostra Gastronòmica, a més dels Túnels del Terror a diferents barris que són també un èxit de convocatòria. A més, d’altres iniciatives veuran la llum durant les setmanes vinents, perquè desitgem que el “cor de la ciutat montcadenc” continuï bategant de valent, per tal de crear consciència municipal col·lectiva. Entre tots fem que el “cor de la ciutat de Montcada i Reixac” continuï bategant amb força! Salut i municipalisme total.

Deixa un comentari