El municipalisme total ja és aquí

Som conscients que tenim una gran oportunitat per tal d’aportar la visió municipalista de Vivim a Montcada i Reixac

Rafa Ruiz, portaveu municipal de Vivimir

Hola, què tal? Possiblement, estàs llegint el primer escrit d’opinió que prové d’un partit nascut originàriament a Montcada i Reixac, amb activitat política únicament i exclusivament al nostre municipi, que ha entrat al Ple Municipal i que ha tingut la capacitat de formar part del govern local. Fa escassament unes hores, hem presentat al Ple Municipal el nou Cartipàs Municipal, on Vivim Montcada i Reixac queda representada a través de l’Anabel Moreno Soria i un servidor: en Rafael Ruiz López.

Som conscients que tenim una gran oportunitat per tal d’aportar la visió municipalista que Vivim Montcada i Reixac incorpora a l’ADN fundacional: contribuir en el benefici, l’interès i el progrés sostenible únicament a Montcada i Reixac. Governarem conjuntament amb el PSC, sabent que tenim un camí de compromís amb els nostres programes electorals, sense oblidar l’escolta activa, el seny i el contacte permanent amb tota la ciutadania montcadenca.

Actualment, estem treballant conjuntament amb els socis de govern en la planificació d’accions que es consideren prioritàries: incidir en la neteja i arranjament dels carrers i continuar avançant en els drets socials, suport a les entitats locals, la protecció dels recursos mediambientals propis i la reivindicació permanent que ha de portar a Montcada i Reixac a ser considerada peça clau en el progrés de la comarca i de l’àmbit metropolità. Moltes gràcies!

Etiquetes:

Deixa un comentari