Nova etapa a Montcada i Reixac. El PSC a l’Alcaldia

Em poso al servei de la política útil, la que neix del contrast d’opinions i la participació per a buscar punts de trobada

Bartolo Egea
Bartolo Egea

Moltes gràcies a totes i tots els montcadencs que democràticament, amb el seu vot, han facilitat el camí perquè el canvi en l’Alcaldia sigui avui una realitat. Us demano coratge i passió, per a arribar units al lloc on la nostra ciutat es mereix. Que ens puguem sentir orgulloses i orgullosos del nostre municipi. Treballar pel benestar social, amb la clara intenció de defensar els més desprotegits, amb consciència i determinació municipalista i en la promoció econòmica de Montcada i Reixac.

Un nou govern responsable i modern, amb vocació explícita d’escoltar i representar sempre tothom. És hora d’obrir de bat a bat les portes de l’Ajuntament i fer d’ell una administració molt més propera a la ciutadania i també, per descomptat, més amable. Em poso al servei de la política útil, la que neix del contrast d’opinions i la participació per a buscar punts de trobada.

Sóc conscient de l’enorme cabal de confiança que les i els montcadencs m’han atorgat. Haig d’actuar amb intel·ligència i encert i administrar amb honestedat, amb prudència, amb transparència i amb la determinació de complir amb tots i cadascun dels meus compromisos. No hi ha fórmules màgiques ni resultats de manera immediata. Compleixo la meva paraula i posaré tota la meva capacitat i la del meu equip al servei de la nostra ciutat. Reitero la meva voluntat de dirigir un govern honest i fiable, a l’altura de l’enorme confiança que m’han atorgat.

Deixa un comentari