Quo Vadis, equip de govern?

La portaveu d’ECP Montcada critica la inacció de l’actual consistori i reivindica el llegat dels darrers vuit anys

Laura Campos, portaveu municipal d'ECP a Montcada i Reixac

El nou equip de govern fa ja vuit mesos que desgoverna el nostre municipi. La manca de lideratge de l’alcalde i de projecte polític propi està paralitzant el consistori. Encara esperem el Pla d’Actuació Municipal que ha de ser el full de ruta d’aquest mandat; ni està, ni se l’espera aviat. La manca de projecte es tradueix directament en manca de criteri polític en les decisions perquè es governa segons bufa el vent a les xarxes, com a gallina sense cap. La manca de criteri o la disparitat d’ells (no oblidem que ens governen grups tan diferents com PSC, PP i Vivim), la manca de directrius, la constant improvisació, la incapacitat i el desconeixement d’aquest equip de govern que ja no té excusa vuit mesos després, fan que des d’En Comú Podem estiguem profundament amoïnades.

Per sort, mentre aquest nou equip de govern tapa la seva incapacitat a cop de pandereta i postureig, molts projectes importants iniciats en l’anterior mandat continuen avançant: el Soterrament, la reforma de Casa Larratea, la construcció d’habitatges HPO, l’Escola Bressol de Can Sant Joan, la pacificació dels carrers Montiu i Domingo Fins, la reforma del parc del Turó Blau de Can Cuiàs o alguns ja finalitzats com la millora del parc de les Aigües o el passeig fluvial de l’avinguda de la Ribera. De fet, més del 60% dels projectes del 2024 d’inversions del nou equip de govern són projectes de l’anterior mandat!
Per sort, davant de les paràlisis i inacció de l’actual consistori, queda la feina i el llegat dels darrers 8 anys. “A on vas, equip de govern?”

Deixa un comentari